Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Cecilie Starck

Jeg stoppede da jeg fandt ud af hvilken påvirkning det havde på mit helbred, især i en ung alder samt økonomien også spillede en rolle.
Men efter jeg er begyndt at dampe, kan jeg mærke stor forskel. Bedre kondition, bedre lugte sans, ingen hoste, og jeg slipper for den grimme lugt. Hvis min e-juice bliver for dyr, ville jeg begynde at købe fra udlandet eller begynde at blande selv med forskellige aroma. Samme hvis vi mister vores smage.
Generelt syntes jeg at det ville være dumt at indføre flavor-Ban, pga de unge. Når det på ingen måde er et produkt der henvender sig til folk under 18år, det er kun voksne der må købe det. Og jeg har et indtryk af at det går butikkerne meget op i, ihverfald der hvor jeg handler.

Kære politikere

Lad vær med at fjerne vores mulighed for at bruge et mindre skadeligt alternativ, til cigaretter. Cigaretterne dræber hvert år 13000 i Danmark alene.
Og på baggrund af studier indtil videre er dampen 95% mindre skadelig.
I skal ikke gøre det dyre end det i forvejen er, med de afgifter der kom efter TPD Lovgivningen. Da det vil betyde lukning for mange butikker, og dem der arbejder der vil miste deres job. Oveni er der også blevet forslået flavor-Ban.
Begge disse forslag tror jeg kan have store konsekvenser, da folk derfor vil begynde at blande selv, måske endda tilføje ‘mad aroma’ som ikke hører til i dampen blot fordi de ikke ved bedre.