Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Kasper Nielsen

Efter at have prøvet at stoppe flere gange gennem årene, med diverse præparater, var jeg kommet til den erkendelse at jeg ikke kunne. Min bror ville også stoppe og han prøvede damp. Han fortalte om hvor meget bedre han havde fået det, og jeg tog chancen og købte udstyret hjem. Jeg skiftede fra smøger til kun at dampe fra én dag til den anden og har ikke kigget tilbage siden. Har nu været røgfri i over 4 år og effekterne er virkeligt mærkbare. Min vejrtrækning er blevet bedre, jeg kan smage hvad jeg spiser og drikker, samt lugte den friske natur igen (noget jeg var overrasket over at finde ud af jeg manglede) og jeg hoster ikke så meget. Jeg har også været mindre syg, men ved ikke om dette skyldes skiftet eller bare held. Jeg damper stadig, da jeg godt kan lide det. Jeg har ikke tænkt mig at stoppe, men er glad for at jeg kan få min nikotin med en god smag af blandet frugt, som ikke generer mine venner og familie, og som ikke hænger i tøjet og alle andre steder jeg færdes. Hvis jeg er nødt til at gå tilbage til tobak eller dampe med tobakssmag ville min dagligdag blive seriøst hæmmet i forhold til livskvalitet.

Kære politikere

Det er fuldt forståeligt der skal være regulering på damp-området, men i skal gøre det ordentligt. Brug hovedet, bevar fatningen og ikke lad jer styre af det højtråbende mindretal på nettet der kommer med udokumenterede skrækhistorier. Langt størstedelen af folk er moderate og sidder ikke klar som internet-papegøjer bag tastaturet og skriver hver gang der er det mindste galt.
Hold jer til troværdige, uafhængige studier, og vær sikker på at de folk som råder jer ikke har en personlig agenda, eller i værste tilfælde er korrupte. Charlotta Pisinger er ikke troværdig på damp-området. Hun er muligvis en dygtig tobaksforsker, men damp er ikke tobak. Hun bruger forældede studier, og i visse tilfælde direkte afviste og falske studier til at promovere hendes personlige agenda. Om hun er korrupt ved jeg ikke, men ved at hun og/eller hendes mand har været sponsoreret af mindst et firma bag alternative rygestop-midler, og der er 100% en interessekonflikt, hvis ikke direkte korruption.
Der er ingen grund til at fjerne e-væske med smag fra hylderne i Danmark. Folk under 18 må ikke købe i dampbutikkerne i Danmark, så det at der er væsker med smag af slik og frugt kan per definition ikke være markedsført mod børn. Voksne kan også godt lide smagen af slik og frugt, så lad venligst disse produkter fortsætte.