Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Ulrik Kilstrøm

Jeg hade prøvet at stoppe mange gange med at ryge cigaretter, hvilket aldrig lykkes endte altid tilbage til cigaretterne og røg et sted mellem 30 og 40 styks dagligt. Men da jeg blev introduceret til en e-cig i 2011/2012 og fik prøvet det, stoppede jeg med at ryge dagen efter og har ikke røget siden.
Det er så nu 7/8 år siden jeg stopped med cigaretterne. E cig er en fantasrisk måde at stoppe med at ryge. Jeg har prøvet næsten alt hvad der findes af rygestop, diverse nicotin tyggegummi, spray osv. Intet virkede, e-cig var det eneste der virkede. Hvis jeg fik frataget muligheden for at dampe på e-cig er jeg sikker på at jeg ville ende med at ryge igen. Aroma i forskellig smagen er en stor faktor for mig. Tobaks smag er ikke noget for mig. Jeg damper frugt smag. Jeg har generelt fået det meget bedre helbredsmæssig, lugtesans, smagssansen er kommet tilbage og føler mig mere frisk. Omgivelserne har reagere meget positivt på at jeg damper i stedet for at ryge og sidegevinst er at man ikke stinker af tobaksrøg og bedre helbred.
Ja det er min historie omkring hvordan e-cig fik stoppet mig med at ryge.

Kære politikere

Jeg synes det er synd at der generelt bliver set så meget ned på e-cig. Der høres dagligt om restriktioner og forslag til forbud af diverse smage. Jeg synes det er ærgerligt, det er bevist at dampe i stedet for at ryge er meget mindre skadeligt for kroppen, faktisk 95 procent mindre skadeligt. I stedet for at lave restriktioner og forbud ville jeg mene at i som politikere skulle gå forrest og anbefale at rygere der ønsker at stoppe har muligheden med e-cig. Med hensyn til diverse smage så er det, det samme som bliver brugt i diverse slik varianter, kager, is osv. Synes det ville en stor fejltagelse at forbyde disse hvis de er med til at få folk til at lægge cigaretterne på hylden og få et bedre helbred.
Så kære politikere, I stedet for at forbyde og lave restriktioner så gør det fordelagtigt at lægge cigaretterne og komme i gang med at dampe i stedet. Bedre sundhed og forhåbentligt færre rygere. Har hørt til mange der er stoppet ved hjælp at e-cig og værken ryger eller damper nu.