Damphistorier

Dette er dampernes egne historier om hvordan dampen hjalp dem med at kvitte cigaretterne.

Hvis du også har en histoire du vil dele, så udfyld formularen.

Læs en anden historie

DADAFO Damp-Partiet

Dennis Birkholm

Jeg fik min første ecig i 2013 og lagde cigaretterne væk fra dag 1. Og har ikke røget siden, og føler heller ikke trang til det hverken til fester eller når jeg er sammen med rygere, skønt jeg arbejder sammen med 7 som kæderyger.

Kære politikere

Dengang jeg fik min første ecig tilbage i 2013, måtte cigaretterne lade livet fra dag 1. Jeg har aldrig røget siden. Skønt at jeg havde røget i ca 15 år og havde prøvet at stoppe flere gange både med div nikotin erstatninger og læge ordineret medicin ( hvor jeg desværre ændrede adfær på en meget negativ måde ) alt sammen uden held.
Kun ecigaretten har formået at få mig til at stoppe, så syntes jeg at det er fuldstændigt forkasteligt at der bliver kørt hetz på et produkt som virkelig kan hjælpe andre med at komme væk fra cigaretterne.
Og med hetz mener jeg at hvordan kan det være muligt at en professor i tobakforskning kan få lov til at udtale sig i danske medier med forkerte ell direkte falske forsknings resultater. Eller hvordan kan i som politikker vende det blinde øje til når feks England bruger det som deres mest bedst virkende middel mod rygestop.